Benieuwd naar de kosten van een evenement?

De kosten zijn altijd een belangrijk onderdeel van de beslissing om wel of niet een event te organiseren. Daar zijn wij ons van bewust. Je kunt er daarom ook gerust van uitgaan dat al onze klanten op zoek zijn naar het ultieme resultaat voor het aanwezige budget. En dat is nou precies waar wij goed in zijn, met ieder budget kunnen wij werken en uiteraard passen we daar zelf ook in.

Sterker nog, wij durven zelfs te zeggen dat wij onszelf terugverdienen.  Hoe we dat doen? Onder andere door de inkoopvoordelen die wij door de organisatie van vele hele grote en vele hele kleine events hebben. Daarnaast ontzorgen en ontlasten wij de interne organisatie en kunnen wij door onze jarenlange ervaring en expertise zeer efficiënt werken.

Wat mag het kosten versus wat moet het opleveren is ons niet vreemd, sterker nog daar beginnen we mee. Precies weten wat het kost? Vul onderstaand formulier in en vraag een event offerte aan. Of nog beter…live contact. Bel voor een offerte en we sturen je een indicatie.

Toch liever live contact? Bel 085-8775044

Liever een email sturen? Mail naar info@mimarketing.nl

 

 wat kost een event, eventkosten, event offerte, evenementen offerte

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht