Video & Digital

Dé manier om meer dynamiek in de avond te brengen is het gebruik van de juiste eventtechniek. Vaak is dit een combinatie van beeld, geluid en licht dat allemaal samenkomt in een audiovisueel eventplan.

Met beeld, ook wel eventcontent, doorbreek je niet alleen de verwachte flow van de avond, het biedt een unieke mogelijkheid om mensen te triggeren en emoties los te maken. Een persoonlijk verhaal, compilatiefilm, interviews het behoort uiteraard allemaal tot de mogelijkheden.

Door het maken van een passend lichtplan creëer je de juiste sfeer op het juiste moment en “kleed je de ruimte aan”.  In combinatie met (digital) design van de show zorgen we voor de juiste snaar, sfeer en doorvoering van de boodschap. Geen saaie of onleesbare sheets meer, dat is verleden tijd.

MI maakt hiervoor het concept en produceert alles wat je nodig hebt om een verpletterende indruk achter te laten. Denk aan: achtergrondverhalen, video interviews, VJ, digital presentatie design  en vanzelfsprekend live registratie.

Bekijk hier een selectie van onze compilatiefilms, of hier ons volledig VIMEO kanaal.

 Eventtechniek, eventcontent, eventplan, av, Eventtechniek, eventcontent, eventplan, audio visueel, Eventtechniek, eventcontent, eventplan, av, Eventtechniek, eventcontent, eventplan, audio visueel