GEZOCHT: Organisatietalent! (Helaas zijn alle stageplekken voor de aankomende periode vergeven)

Vacature Eventmanager stage (students only) Assistent Evenementen & Marketing in Breukelen (Utrecht) Assistent Evenementen & Marketing in Breukelen (Utrecht)

Wie zijn wij?

MI adviseert bij de ontwikkeling van strategieën en concepten die gericht zijn op het bereiken en bewegen van doelgroepen. Wij zijn specialisten in Live Communicatie en organiseren diverse evenementen voor onze opdrachtgevers. Denk  daarbij aan beurzen, congressen, gala’s, diners en awardshows, beursstand, openingen en jubilea.  Met bezoekersaantallen variërend van 10 tot 10.000 mensen.

Wij zijn geen standaard evenementen bureau, voor ons is ieder evenement een product, met de bijbehorende doelstellingen. MI Marketing is een jonge, frisse en vernieuwende organisatie. Het team en de directie bestaat uit jonge mensen die ondernemen en marketing in hun bloed hebben zitten. MI Marketing is een groeiende onderneming, lijkt het jou leuk om aan deze groei bij te dragen en wil je echt je ei kwijt te kunnen op je werk?  Bezit jij een gezonde dosis werklust, passie en zit jij vol goede ideeën? Lees dan door en reageer op deze vacature.

Wat kom je doen?

Als stagiaire in de functie van assistent eventmanager speel jij een belangrijke rol tijdens de organisatie van al onze events en alle dagelijkse kantoorwerkzaamheden die daarbij horen. Je werkt altijd aan verschillende projecten tegelijk en geen dag is hetzelfde. Daarbij weet je van tevoren nooit helemaal hoe je werkweek eruit komt te zien. Samen met de rest van het team werk je aan de projecten waarbij jij voor je eigen onderdelen verantwoordelijk bent.

Je organiseert en coördineert het hele traject voorafgaand, tijdens en na het evenement. Naast de taken van de lopende evenementen denk je mee over de invulling van nieuwe events, beursstands en andere projecten zoals onze andere onderneming www.beurshandboekonline.nl

Taken en verantwoordelijkheden liggen zowel op organisatorisch, administratief, commercieel als communicatief vlak. Een afwisselende stage waar je met de juiste instelling heel veel kan leren.

Wij zoeken: 

 • Je studeert nog aan het HBO / HEAO of MBO Niveau 4
 • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden
 • Je kunt snel en precies werken
 • Je verliest nooit een deadline uit het oog
 • Teksten schrijven vind je leuk
 • Je weet van aanpakken en bent en werkt zelfstandig
 • Je bijt je vast in een uitdaging en zoekt altijd naar de beste oplossing
 • Een flexibele werkhouding is voor jou normaal
 • 9 – 5 mentaliteit is niet gewenst, weekenden, avonden en overwerken is normaal
 • Klant- en service gerichtheid is jouw tweede natuur
 • Koele kikker? Stressbestendig zijn is een must
 • 1000 dingen tegelijk doen is voor jou geen uitdaging
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Rijbewijs B is een pre & in bezit van auto is een pre, maar geen must. 

Geïnteresseerd? Meer informatie? Solliciteren?

Je kunt altijd even contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag je vragen. Dat kan via telefoonnummer 085-8775044 of via email stage@mimarketing.nl

Vacatures plaatsen wij ook altijd op onze Facebook. Like ons om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures.

Direct solliciteren kan ook via email, mail ons dan je cv en motivatie waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe stagiaire bent. Vergeet niet je stageperiode te vermelden en eventuele eisen vanuit school. Wij reageren altijd binnen 5 werkdagen op je sollicitatie. Stage Assistent Evenementen & Marketing in Breukelen (Utrecht) Stage Assistent Evenementen & Marketing in Breukelen (Utrecht)

Alvast bedankt voor je reactie! stage eventmanager, eventstage, stage evenementen, stage vacature, evenementenstage, stage eventmanager, eventstage, stage evenemente stage vacature, evenementenstage