Showmanagement & stagemanagement

De dag van het event is aangebroken, de bouw is begonnen en iedereen kijkt uit naar een onvergetelijk moment. Dan wil je dat alles goed verloopt, overal de puntjes op de I staan en iedereen zonder zorgen kan genieten van een top event!

Bij MI weet je het zeker, het event is bij ons eventbureau in goede handen. Geen zorgen tijdens de dag en een vlekkeloos verlopend programma.  Tijdens het event komen er andere eventdisciplines kijken dan tijdens de voorbereiding. Alles moet kloppen tijdens de show en op het podium.

Showmanagement en stagemanagement zijn een heel belangrijk onderdelen van een event. Wanneer wordt er iets gestart op het grote scherm, wie begeleidt de artiesten/sprekers backstage, wie is de schakel tussen de techniek en de show en lopen we op schema? Dan heb je een stevige showmanager nodig, en die krijg je er bij ons altijd bij. Niets zo belangrijk als een perfect verlopend event.

Organiseer je een eigen event en ben je alleen op zoek naar het uitbesteden van het showmanagement of stagemanagement, ook dan kun je contact met ons opnemen.