X

TNT Relatie Event

 • TNT Relatie Event
 • TNT Relatie Event
 • TNT Relatie Event
 • About the Project

  TNT – Relatie evenement

  Voor TNT Express hebben wij woensdag 5 november 2014 een prachtig relatie evenement georganiseerd. Het evenement had als doelstelling de klanten en relaties te inspireren en kennis te laten maken met alle facetten van het TNT Express  IDE center. Daarnaast was het doel om de relatie met de klant te versterken. Het primaire werkproces hebben wij laten zien door middel van interactieve live communicatie, een rondleiding en we eindigden met een spectaculaire show.
  De gasten werden op locatie gebracht door een shuttlebus en opgewacht door een van de allereerste nieuwe TNT Express  trucks met de nieuwe brand identity “The People Network”.  Binnen werden de gasten verwelkomd met een lekker hapje en drankje. De show kan beginnen….

  De gasten werden naar drie verschillende trucks gebracht die prachtig in stijl van TNT Express omgetoverd waren, daarin werden de presentaties gegeven. Na afloop stond er een heerlijk diner klaar. Tijdens het diner was er de mogelijkheid om te netwerken en vragen te stellen, uiteraard werden de presentaties uit de trucks volop besproken.

  Na het diner gingen de gasten in groepen mee met de Tour Guides voor een rondleiding  en een kijkje achter de schermen van het IDE center. Met een spectaculaire lichtshow ondersteund met audio en video demonstreerden wij de mogelijkheden van het centrum nog eenmaal aan de gasten, waarna de informele borrel van start ging.

  Meer weten over hoe wij uw relaties kunnen verbazen en inspireren tijdens een relatie evenement? Bel ons dan vandaag nog voor een brainstorm, dan vinden we samen uw kansen met live communicatie.

  Project Info

  Client :

  TNT Express

  Categories :

  Project Url :

  TNT Relatie Event