X

TNT Global Meeting

 • TNT Global Meeting
 • TNT Global Meeting
 • TNT Global Meeting
 • TNT Global Meeting Keynote
 • About the Project

  TNT Global Meeting – Keynote Sessie

  Genomineerd voor ‘Best Use of Technology by a Conference’, Event Technology Awards 2015

   

  Het doel

  Creëer een interactieve, vernieuwende en inspirerende presentatie waardoor de boodschap echt blijft hangen. Motiveer het top management in de zaal tot het (intern) herhalen en implementeren van de boodschap in de dagen na deze sessie.  MI maakte een visueel aantrekkelijk en indrukwekkende presentatie voor de interne communicatie ter introductie van de nieuwe verkoopstrategie voor TNT Express aan de internationale Raad van Bestuur. Met het inzetten van deze propositie zet TNT haar klanten nog verder centraal.


  De setting

  De boodschap van deze sessie was de introductie van het verkopen op basis van values, met als eindresultaat de klant zijn zorgen wegnemen door TNT het vertrouwen te geven, dat zij hem ease of mind geven en hij zich in ieder geval niet meer over de logistiek zorgen hoeft te maken.

  Met dit in het achterhoofd heeft MI gekeken naar de intrinsieke wens van de bezoeker van het evenement.  Na drie volle en drukke congresdagen is alleen de boodschap zenden niet voldoende. Een zo optimaal en ontspannen mogelijke setting voor de bezoeker creëren is minstens zo belangrijk. Hoe?

  MI zorgde voor een uniek moment van rust en stilte tijdens deze volle en hectische Global Meeting. Zij zorgde dat de doelgroep van het congres zich net zo zou voelen als de TNT klant. De gasten werden verwelkomd door een gastheer en gastvrouw die hen naar heerlijk comfortabele fauteuils brachten. Tijd om de show te starten: kamer vullende visuele 3D impressies, ondersteund door de juiste audio, gebruikmakend van Tibetaanse klankschalen en special effects. Met een gezonde smoothie naast zich in een comfortabele setting zat elke top manager in de juiste mindset om de presentatie optimaal te beleven.

   

  3D mapping

  Een presentatie geven op een event is wellicht toch wel één van de meest gerepeteerde acties in het vak. Door het gebruik van nieuwe technieken kan je hier nou juist echt verschil in maken. Het verschil tussen zenden en beleven;  waar graphics, muziek en films naadloos aansluiten bij het verhaal dat je wilt vertellen en je gasten hier middenin zitten.

  Vanuit deze gedachte creëerde MI, in samenwerking met haar partners, de content en de projecties; vier mindblowing en interactieve impressies voor één van de keynote speakers van het congres. Door middel van op maat gemaakte 3D-projectievlakken geheel in stijl met de corporate identity van  TNT Express. Vijf grote TNT Express dozen werden opgehangen aan de voorkant van projectiemuur voor het 3D effect van de presentatie. De complexe boodschap die werd gecommuniceerd werd zo versterkt en ondersteund op een visueel intrigerende manier.

  Een uniek aanvullend aspect: de keynote speaker was in staat om specifieke aspecten van de presentatie op een interactieve wijze te sturen en/of uit te lichten. Eens wat anders dan de saaie PowerPointpresentatie zoals we deze allemaal kennen.

  Het feit dat de ruimte klein was, de gasten in grote comfortabele fauteuils zaten in combinatie met een muurbreed projectiescherm leek het net alsof je in een IMAX 3D theater zat. En dat met slechts 12 mensen in de ruimte!


  Het resultaat

  Door gebruik te maken van 3D mapping, de juiste techniek, film en animatie in combinatie met het prikkelen van alle ‘live’ zintuigen kwam de boodschap over, en hoe! Werken met TNT geeft de klant rust en vertrouwen. Logistiek is alles georganiseerd, alle faciliteiten zijn geregeld en de dienstverlening is optimaal: je hoeft je nergens zorgen om te maken. Laten dat nu precies de aspecten zijn, die MI heeft door vertaald in de creatie van dit event concept.

  Meer weten over het maken van een onvergetelijke indruk tijdens je presentatie? Of over het gebruik van mapping? Neem contact met ons op.

  Project Info

  Client :

  TNT Express

  Categories :

  Project Url :

  TNT Global Meeting