X

NRC Insight Live

 • NRC Insight Live
 • NRC Insight Live
 • NRC
 • About the Project

  Media evenement – NRC Insight Live

  Het is alweer het tweede jaar dat NRC Media de Insights lanceert. Met deze handige uitgaven biedt zij inzicht in zes typerende branches en presenteert de nieuwste feiten, relevante trends en verrassende inzichten over de doelgroepen. De Insights zijn samengesteld vanuit data uit kenmerkende onderzoeken en brancherapporten. Deze bieden de marketeer van nu waardevolle informatie.

  Na de ontstane stormloop op deze Insights kwam dan ook het logische vervolg voor de Insights Live.  Met deze middagen die volledig in het teken staan van visie, trends en doelgroep achtergronden, creëert NRC Media een platform waar marketeers en mediaspecialisten in één middag op de hoogte zijn over alle ontwikkelingen in hun eigen doelgroep. In samenwerking met NRC Media verzorgt MI de marketing en volledige productie van het event. Op 19 juni start de eerste editie uit de event reeks, met de focus op Kunst & Cultuur, Finance, Luxury & Lifestyle.

  Meer weten over wat MI voor uw doelgroep en klanten kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm.

  Project Info

  Client :

  NRC Media

  Categories :

  Project Url :

  NRC Insight Live