X

MI 2x genomineerd voor Event Technology Awards!

MI is trots, heel trots!

Op vrijdag 24 juli jl. heeft AMP Events, organisator van de Event Technology Awards (ETAs) de shortlist van 2015 aangekondigd.
Tot onze grote blijdschap kunnen we melden dat MI genomineerd is binnen maar liefst 2 categorieën:

– ‘Best Use of Technology by a Conference’:  TNT Express

– ‘Best Hybrid Event or Live Streaming Solution’: Civolution

De genomineerde eventcases

Voor TNT Express heeft MI de gewenste boodschap van het evenement kraakhelder, verrassend en spectaculair vertaald door gebruik te maken van 3D mapping in een presentatie setting. Geen saaie PowerPoint of Prezi’s, maar een presentatie waar de bezoekers middenin zaten en die een onvergetelijke indruk op de bezoekers achterliet.

De tweede ETAs nominatie heeft MI ontvangen voor de inzet van één van de jongste innovaties in Live Communicatie. Waar voor een internationaal evenement onder andere hybride event & gamification werden ingezet om de successen van Civolution te vieren en aan internationale teambuilding te doen. Met een offline en online game creëerde MI verbinding tussen alle betrokkenen, dwars door alle grenzen en tijdzones heen.

Event Technology & MI

De technologische markt is enorm in beweging. Bij MI zien we dit als kans om deze nieuwste mogelijkheden toe te passen binnen onze projecten, waarbij techniek altijd het middel is en niet het doel. Met een event wil je prikkelen, vernieuwen, inspireren en origineel zijn. Maar bovenal wil je met een evenement iemand echt raken en je boodschap overbrengen. Live contact is emotie! Bij MI zien we dat nieuwe technieken hier op een belangrijke wijze aan kunnen bijdragen. Door de juiste mix van digitale en fysieke elementen in te zetten gaan we steeds de grens voorbij. We zetten deze technologieën in als middel om alle gasten nog beter en persoonlijker te bereiken en de boodschap te versterken. En wat is er mooier dan dat je de waardering krijgt hiervoor met deze prachtige nominaties!

Meer weten over de genomineerde cases? Neem dan contact met ons op!

Bekendmaking tijdens Event Tech Live

De winnaars worden op woensdag 11 november 2015 tijdens Event Tech Live, bij het gala van Event Technology Awards 2015.
Natuurlijk zijn we hier aanwezig, in hoop die felbegeerde awards in ontvangst te mogen nemen!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *