M&I Evenementen
LIVE COMMUNICATIE & EVENTMARKETING…evenementen die wat opleveren…

Het gaat goed, we groeien en niet zonder reden. Door niet alleen bovenop de huidige trends te zitten, maar ook creatief mee te denken in oplossingen bieden we onze klanten meerwaarde in concept en productie. Zo worden we niet alleen een nuttige leverancier, maar een echte collega die bijdraagt en hart voor de zaak heeft.

Het eerste bewijs hiervoor leveren onze klanten, die jarenlang trouw klant blijven. Want in een tijd van massa pitches is dat zeker niet meer vanzelfsprekend.

En daarom is dit jaar onze boodschap TROTS, trots op ons (groeiende) team, trots op onze bestaande klanten en trots op de klanten die het avontuur voor het eerst met ons willen aangaan. Want dat het een avontuur is, is zeker! Krappe deadlines, harde doelstellingen, hoge verwachtingen en een flinke ROI is gewenst. Geen probleem bij MI, dan zijn wij op ons allerbest. evenementen evenementen evenementen

Onze kennis delen we graag online, via de social media en via ons magazine, waar we kijken naar de huidige trends en een aantal spraakmakende cases. Geïnspireerd door ons verhaal en wil je eens brainstormen met de event experts van MI?

Wij komen graag live met je in contact. evenementen evenementen evenementen

Ilana Sandelowsky & Melissa van Houten
Managing Partners

MI Marketing Projects & Events

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin!