X

MI vast bureau van EP-Nuffic

MI krijgt aanbesteding EP-Nuffic gegund.

Met grote trots kunnen wij aankondigen dat per 1 februari jl voor de komende twee jaar MI Marketing Projects & Events het vaste evenementenbureau is voor EP-Nuffic.

Na een aanbesteding die afgelopen december begon, kwam MI als beste inzending uit de bus bij de aanbesteding. En daarom mag MI het evenementenbureau van EP-Nuffic ondersteunen in verschillende werkzaamheden bij het organiseren van de congressen en evenementen. De directeur van EP-Nuffic, Anton Biemans en de partners van MI Melissa van Houten en Ilana Sandelowsky tekenden afgelopen donderdag het contract.

Bij EP-Nuffic worden tientallen evenementen per jaar georganiseerd en daar gaan wij met veel plezier een geweldige bijdrage aan leveren. We zijn inmiddels van start gegaan met het inwerktraject en hebben ontzettend veel zin in de aankomende twee jaar!

 

Over EP-Nuffic

EP-Nuffic is hét expertise- en dienstencentrum voor internationalisering in het Nederlandse onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek.

EP-Nuffic is het resultaat van een fusie tussen het Europees Platform en de Nuffic, organisaties die sinds jaar en dag werken aan internationalisering. EP-Nuffic gaat vanuit het hoofdkantoor in Den Haag en elf kantoren wereldwijd uiteraard door met het inspireren en ondersteunen van het Nederlandse onderwijs.

Nationale UNESCO Commissie

Het bureau van de Nationale UNESCO Commissie is ondergebracht bij EP-Nuffic. UNESCO is de organisatie binnen de Verenigde Naties die onderwijs, wetenschappen, cultuur en communicatie gebruikt om vrede en veiligheid in de wereld te bevorderen. De Nationale UNESCO Commissie is de schakel tussen de in UNESCO verenigde wereldwijde gemeenschap en het Nederlandse professionele veld, en tussen het veld en de Nederlandse overheid.

Erasmus+

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft EP-Nuffic en CINOP gezamenlijk aangewezen als Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training. De Nuffic is penvoerder van het Nationaal Agentschap.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *